Logo_twg_black

Veelgestelde vragen Botay

Wanneer kan ik mijn bestelde Botay verwachten?

+

Zodra je bestelling met PostNL meegegeven wordt, ontvang je een verzendbevestiging met een Track & Trace code. Normaal gesproken is de levertijd 1-3 dagen vanaf het moment van bestellen.

In hoeverre kan mijn Botay afwijken van de afbeelding?

+

De afbeeldingen zijn een goede weerspiegeling van de serie waar jouw Botay in valt. Alle Executive, Prestige, Deluxe en Timeless exemplaren van de Botay voldoen aan de gegeven beschrijving. Elke Botay wordt zorgvuldig met de hand gemaakt. Daardoor kan het zijn dat de details, structuren en/of indruk van letters/nummers iets anders zijn dan op de afbeelding.

Hoe wordt mijn Botay geleverd?

+

Alle bestellingen worden met PostNL geleverd via de brievenbus. De Botay wordt verzonden in een mooie kist om hem tentoon te stellen als je ‘m niet draagt.

Hoe doe ik de Botay om?

+

Het sluitingssysteem van de Botay werkt met een ijzeren gesp die bevestigd is aan de leren band. Voor het omdoen houdt je de leren band met de gesp in je rechterhand voor rechtshandigen, linkerhand voor linkshandigen. Vervolgens doe je de leren band om en haal je de gesp door de juiste insnede van de leren band.

Hoe doe ik de Botay af?

+

De Botay doe je af door de gesp uit de insnede van de leren band te halen. Met een lichte draaibeweging kun je de gesp er makkelijk uitdraaien. Het leer versoepelt met het gebruik, zodat het om- en afdoen van de Botay gemakkelijker wordt.

Mijn Botay is kapot/versleten. Wat nu?

+

Wat vervelend! De Botay kun je ten alle tijden opsturen voor een servicebeurt. Neem contact op met The Whisky Guide voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen proeverijen

Hoeveel whisky’s gaan we proeven?

+

Het standaard aantal whisky’s voor de proeverijen van The Whisky Guide is 5. Uiteraard kan dit in overleg uitgebreid en aangevuld worden met meer whisky’s en/of hapjes.

Vanaf hoeveel personen kan ik een proeverij boeken?

+

De minimale groepsgrootte is 6 personen.

Met welke prijs kan ik rekening houden?

+

De proeverijen zijn minimaal €35 per persoon voor proeverijen op locatie, met een duur van 2,5 uur. Er geldt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer buiten een straal van 20 kilometer van Nijmegen.

Wat zit er allemaal in de prijs inbegrepen voor een proeverij op locatie?

+

Daarvoor worden de whisky’s, glazen en benodigdheden voor de proeverij (bijvoorbeeld proefformulieren, pennen, waterglazen) voor verzorgd.

Kan ik The Whisky Guide inhuren voor mijn bedrijf om een whiskyproeverij te organiseren?

+

Jazeker! Kijk gerust even naar de verschillende proeverijen om een indruk te krijgen hoe het vorm kan gaan krijgen. Bel of mail even, dan plannen we een moment in voor een mooie dram whisky of een kop koffie om het verder te bespreken.

Kan ik ook een proeverij cadeau geven?

+

Zeker! Het kan vanaf 6 personen bij jou thuis. Of neem even contact op en vraag naar de mogelijkheden om deel te nemen aan geplande online en/of offline whiskyproeverijen.

Volg mijn reis

the.whiskyguide