Logo_twg_black

Proeverijen

thuis

of op je

werk
Bij je thuis

Whisky proeven bij jou thuis?

Zorgvuldig gekozen whisky's proeven, gewoon bij jou thuis? Dat kan. Of je nu wilt kennismaken met whisky, een ontspannen avond wilt of toe bent aan een verdieping. De whisky proeverij bij jou thuis is afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes. Samen zetten we een onvergetelijke avond neer die past bij jouw wensen. Voor een avond die raakt.

We creëren een ervaring, online of offline. Op avontuur naar het ontleden van whisky in aroma’s, smaken en texturen. De avond heeft een door jou gekozen thema, waar alle whisky's aan zijn gelinkt. Zo is de Whisky Wonders proeverij een proeverij met een vast thema, bedoelt als introductie. Als je een Whisky liefhebber bent en al wat kennis hebt is de Whisky Miracles een mooie aanvulling. Heb je alle basiskennis al en wil je echt de diepte in? Ga dan voor de proeverij Whisky Gems. Alle proeverijen zijn te boeken vanaf 6 personen.

Nieuwsgierig geworden? Lees snel door.

Verschillende pakketten bij je thuis

Voor ieder wat wils.

Whisky Wonders

Een kennismaking met
Een proeverij vanaf zes personen, voor iedereen die zich interesseert in de wondere wereld van whisky, maar er (nog) weinig tot geen verstand van heeft. The Whisky Guide stelt een line-up samen van 6 whisky's. We bespreken onder andere waar de whisky's vandaan komen, hoe de proeftechniek werkt en hoe whisky gedronken wordt.

Shoot a message

Whisky Miracles

Voor wie vaak whisky drinkt
In deze proeverij wordt verwacht dat het kennisniveau over whisky wat hoger ligt: er worden geen algemene onderwerpen meer besproken. Deze proeverij wordt altijd afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van onderwerpen zijn: Nederlandse whisky's, biologische whisky's, de oude wereld versus de nieuwe wereld en blindproeven.

Shoot a message

Whisky Gems

De diepte in
De verborgen parels van de whisky wereld. Voor de kenners. De whiskyclubs. De restaurants en/of barmedewerkers. Voor de mensen die bovengemiddeld veel van whisky en/of sterke drank weten. Voorbeelden van onderwerpen die behandeld worden zijn: aromatrainingen, analytisch proeven van whisky's en spirits, een whisky blend samenstellen, whisky cocktails maken of de wereld van verborgen spirits ontdekken. Samen creëren we een avond die aansluit bij jouw wensen.

Shoot a message
Wat mensen zeggen

"Rody is een echte liefhebber, hij verteld met veel kennis en passie over verschillende soorten whisky's. Een echte aanrader!"

Freek Bardoel
OP je werk

Een whiskyproeverij voor op je werk.
Een unieke avond.

Op zoek naar een bijzonder en verrassend uitje voor op jouw werk? Heb je iets te vieren? Of heeft jouw restaurant behoefte aan een verdieping in whisky? Dan zit je hier goed.

Leer meer over whisky en proef. Maak kennis. The Whisky Guide komt graag langs op jouw werk. Deze proeverij op maat is voor iedereen geschikt: van de gevorderde whisky drinker tot degene die nog nooit whisky hebben geproefd. We kijken voorafgaand samen naar het kennisniveau van de groep en het doel van de avond.

De proeverij kan online en offline plaatsvinden, op een locatie naar keuze of op een locatie in het centrum van Nijmegen.

Shoot a message

Veelgestelde vragen proeverijen

Hoeveel whisky’s gaan we proeven?

+

Het standaard aantal whisky’s voor de proeverijen van The Whisky Guide is 5. Uiteraard kan dit in overleg uitgebreid en aangevuld worden met meer whisky’s en/of hapjes.

Vanaf hoeveel personen kan ik een proeverij boeken?

+

De minimale groepsgrootte is 6 personen.

Met welke prijs kan ik rekening houden?

+

De proeverijen zijn minimaal €35 per persoon voor proeverijen op locatie, met een duur van 2,5 uur. Er geldt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer buiten een straal van 20 kilometer van Nijmegen.

Wat zit er allemaal in de prijs inbegrepen voor een proeverij op locatie?

+

Daarvoor worden de whisky’s, glazen en benodigdheden voor de proeverij (bijvoorbeeld proefformulieren, pennen, waterglazen) voor verzorgd.

Kan ik The Whisky Guide inhuren voor mijn bedrijf om een whiskyproeverij te organiseren?

+

Jazeker! Kijk gerust even naar de verschillende proeverijen om een indruk te krijgen hoe het vorm kan gaan krijgen. Bel of mail even, dan plannen we een moment in voor een mooie dram whisky of een kop koffie om het verder te bespreken.

Kan ik ook een proeverij cadeau geven?

+

Zeker! Het kan vanaf 6 personen bij jou thuis. Of neem even contact op en vraag naar de mogelijkheden om deel te nemen aan geplande online en/of offline whiskyproeverijen.

Volg mijn reis

the.whiskyguide