Logo_twg_black
Extra informatie

Bestellingen en retourneren

Bestelling

Bestellingen zijn te annuleren als het ons magazijn nog niet verlaten heeft. Dit kan schriftelijk en/of telefonisch via de contactgegevens vermeld op de site van The Whisky Guide. Mocht de bestelling al onderweg zijn, kan het geweigerd worden aan de deur of het dient geretourneerd te worden. Als er per ongeluk een artikel meerdere keren wordt besteld, kan dit op tijd worden geannuleerd. Anders dient het aan de deur geweigerd te worden of retour gezonden te worden. Afhandeling gaat schriftelijk in overleg met The Whisky Guide.

Levering

The Whisky Guide doet er alles aan om de beloofde levertijd waar te maken. Mocht dit onverhoopt niet lukken, wordt dat tijdig gecommuniceerd. De product(en) worden standaard aan het opgegeven adres geleverd. Als de bestelling liever afgehaald wordt op een PostNL-punt, kan dit schriftelijk worden vermeldt bij de opmerkingen.

Retourneren

Het retourneren van artikelen kan binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen en gaat in op het moment dat de artikelen ontvangen zijn. Retourneren kan schriftelijk via email worden aangegeven, of er kan gebruik gemaakt worden van het modelformulier voor herroeping. De retournering kan geweigerd of niet (volledig) vergoed worden indien het artikel verder dan nodig om enige gebreken vast te stellen, gebruikt is. De kosten voor het terugzenden zijn voor rekening van de consument. Echter worden alle kosten, inclusief de leveringskosten voor het terugzenden, vergoed door The Whisky Guide als de overeenkomst is herroepen, uiterlijk 14 kalenderdagen nadat The Whisky Guide op de hoogte gesteld is van de beslissing van herroeping.

Volg mijn reis

the.whiskyguide